PONEDELJEK, 11. 11.KRUH (1- pšenica), SIRNI NAMAZ (3), ČAJOREHOV ŽEPEK (1- pšenica,2,6), MLEKO (3)PURANJA PEČENKA, MLINCI (1- pšenica,2), SLADKO ZELJE, MANDARINA
TOREK, 12. 11.KUHAN PRŠUT (14), BIO KRUH (1- pšenica), SVEŽA PAPRIKA, 100 % SOKGOBOVA JUHA, NARASTEK IZ PROSENE KAŠE (2.3), JABOLČNI KOMPOT
SREDA, 13. 11.TEMNA POGAČA S SEMENI (1-pšenica), SALAMA (14), ČAJVEČZRNATA ŠTRUČKA (1- pšenica), KAKAV (3,7)GOVEJA JUHA Z REZANCI (1- pšenica,2), KUHANA GOVEDINA, PRAŽEN KROMPIR, HREN (3), AJDOVA KAŠA, ZELENA SOLATA IZ ŠOLSKEGA VRTA
ČETRTEK, 14. 11.MLEČNI MOČNIK (1- pšenica,2,3)RIBJI NAMAZ (4), KORUZNA POGAČA (1- pšenica), ČAJBIO KISLA REPA, FIŽOL, KLOBASA S KAŠO (14), HRUŠKA
Logotip: Tradicionalni slovenski zajtrkBIO MASLO (KMETIJA ŽGAJNAR) , BIO MED (ČEBELARSTVO VAJDA), DOMAČ POLBELI HLEB (1- pšenica), MLEKO (3), JABOLKOMLEČNI SADNI DESERT (3)TELEČJA OBARA, ŠTRUKLJI S SKUTO (1- pšenica,2,3)