DAN | ZAJTRK | MALICA | KOSILO |
PONEDELJEK, 16. 9. | MLEČNI ZDROB (1-pšenica,2) | MASLO, MARMELADA, KRUH DOMAČI HLEB (1-pšenica), MLEKO (3) | OHROVTOVA JUHA S PIRO* (1-pira), ŠPAGETI PO OGLARSKO (CARBONARA) (1-pšenica,2,3,14), MEŠANA SOLATA |
TOREK, 17. 9. | TRDO KUHANO JAJCE (2), KRUH (1-pšenica), ČAJ | MAKOVKA* (1-pšenica), BELA KAVA (3) | PURANJI ZREZEK V OMAKI, KUS KUS (1-pšenica), RADIČ S KROMPIRJEM, SADJE |
SREDA, 18. 9. | KORUZNI KOSMIČI, MLEKO (3) | KUHAN PRŠUT (14), SVEŽA PAPRIKA, POLNOZRNAT KRUH (1-pšenica), ČAJ | ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI (BIO MESO IZ KMETIJE ŽGAJNER) (14), PIRE KROMPIR (3), SLADOLEDNA LUČKA (3) |
ČETRTEK, 19. 9. | NAMAZ (3), KRUH (1-pšenica), MLEKO (3) | NAVIHANČEK S CHIA SEMENI (1-pšenica,2), MLEKO (3) | PREŽGANKA (1-pšenica,2), OCVRT RIBJI FILE ((1-pšenica,2,4), KROMPIRJEVA SOLATA, ŽITNA REZINA (1-oves, 3,6) |
PETEK, 20. 9. | OVSENA KAŠA* (1-oves. 3) | SIRNO-MESNI NAMAZ (3,14), KORUZNI KRUH (1-pšenica), 100% SOK | OBARA Z MESOM IN ŽLIČNIKI (1-pšenica,2), SIROV ŠTRUKELJ (1-pšenica,2,3) |