DAN | ZAJTRK | MALICA | KOSILO |
ponedeljek, 3. 2. | buhtelj (1-pšenica2,3), mleko (3) | piščančja hrenovka, gorčica (11), kruh s semeni (1-pšenica), čaj | kostna juha z rezanci in korenčkom (1-pšenica,2), tortelini s sirom v paradižnikovi omaki z baziliko in parmezanom (1-pšenica,2,3) |
torek, 4. 2. | jajčni mafin s sirom (1-pšenica,2,3), čaj | makova pletenka (1-pšenica), kakav (3,7) | fižolova enolončnica, rižev narastek (2,3) |
sreda, 5. 2. | koruzni kruh z avokadovim namazom (1-pšenica), topla limonada z medom | musli z oreščki (1-oves,6), vanilijev jogurt s kmetije Flis (3) | sesekljana pečenka (14), pire krompir (3), sladko zelje, 100 % jabolčni sok |
četrtek, 6. 2. | prosena kaša na mleku (3) | ribji namaz (4), češnjev paradižnik, kruh (1-pšenica), 100% pomarančni sok | bučkina kremna juha (3), kanelon s piščančjim mesom (1-pšenica,2,3), dušen riž z zelenjavo, motovilec z jajčko (2) |
petek, 7. 2. | lešnikov namaz (3), kruh (1-pšenica), mleko (3) | pizza s piščančjo šunko in sirom (1-pšenica),3, sadni čaj | goveji golaž, zapečena polenta, jabolčni zavitek (1-pšenica,2,3), |